Spodeli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spodeli

един форум ... за приятелството

You are not connected. Please login or register

Вижте най-новото мнение Какви сте искали да станете?

2 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Princeska

Princeska
User
User

Първо исках да ставам учителка, защото имах страхотна класна от 1 до 4 клас и много ме палече мисълта един ден да се държа така с децата както тя се държеше с нас.
После...нещо ми се губят спомените...
Сега искам да стана хирург...не знам защо, но ми харесва мисълта да държа човешкия живот в ръцете си или пък е генетично заложено (родителите ми са лекари) Но по същата причина заради генетиката няма да стана лекар - просто, за да имам шанса да създам здраво семейство и мога да бъда нощем и през уикендите с децата си...
Надявам се да стана адвокат Smile или пък политик - нещо, където ще мога да се изявявам с мнооого говорене. А и мисля, че някое черно официално костюмче ще ми ходи перфектно

bboy_jay

bboy_jay
User
User

ммм принцеске дано ако станеш политик да си по добра от тези които са в момента....а аз исках да стана футболис нО не виждам перспектива за българския футбол....и не искам да се хваля но съм доста добър... а за в бъдеще ще видим какъв ще станем... а ти Princeske може да пратиш някое ЛС... Вижте най-новото мнение Какви сте искали да станете? 980315

http://www.lxteam.com

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите