Spodeli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spodeli

един форум ... за приятелството

You are not connected. Please login or register

Имам мания да седя пред компютъра :((((

+2
MaRs1AneCa
style2move
6 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

style2move

style2move
Administrator
Administrator

от тоя кашон немога да се одлепа по цял ден съм на него ако е гадно времето на вън ептен неставам моля помогнете кажете лег за такава болест това вече зе да се отразява на успеха в даскало ;(

http://style2move.bulboard.com

MaRs1AneCa

MaRs1AneCa
User
User

еми нали има6е репортаж за пристрастяването към интернет :( аз мисля че е вредно да се седи пред него осебоне вечер на лампа мн уврейда очите :( , но пък не мога да се отделя от него. Но все пак всичко трябва ада има мярка.

cureto

cureto
User
User

ем то и аз съм така,цял ден мога да седа и да загубя представа за времето,пък и оценките не са добри Имам мания да седя пред компютъра :(((( 831193 Имам мания да седя пред компютъра :(((( 831193

MaRs1AneCa

MaRs1AneCa
User
User

хахаха аз седя по цял ден обаче оценките са добри Very Happy:D:D Имам мания да седя пред компютъра :(((( 245140

LiSicHkA

User
User

Аз през деня съм на вън по кафетата и т.н. :Д Като се прибера вечерта сядам на пц и така цяла нощ до сутринта към 6-7 лягам да спъ за 3-4 часа и пак навън :Д

bboy_jay

bboy_jay
User
User

ееи хора..аз нямам такъв проблем оценките ми в даскало са супер..е ся първия срок го завърщих с 5.80...и пка седа 5-6 часа минимум...отделяите по 2 часа за учене и оценките ви ще са добри Имам мания да седя пред компютъра :(((( 980315

http://www.lxteam.com

Pavkata92

User
User

Бравоо на bboy_jay 5,80 - отлично и аз съм като теб 1 час ми стига да науча (при мен проблема е в чертането, че отнема много време, но това съм си избрал Very Happy ), иначе успях да завърша срока с малко над 5,50 и да взимам ГОЛЯМАТА стипендия Имам мания да седя пред компютъра :(((( 219248 Имам мания да седя пред компютъра :(((( 740347

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите