Някакви предложения как да науча 4 урока по Химия за четвъртък , като мразя да уча ? Тъпата ми класна иска да ме изпитва че иам само 1 оценка
Spodeli
Да 8ми клас съм =]Pavkata92 написа:Извади си най - важното и си го запиши (все пак ти е класна ) иначе 8 клас ли си?
Ама само дет на мен въобще не ми се учи.. а и по химия.. ужас ..style2move написа:както вика павката извади най важното и тфа е на кой му се учи
Браво.. Аз ся съм за 3 трябва в четвъртък кат ме изпитат поне 4 или 5 да изкарамstyle2move написа:аз по химия сум за 4 за срока
Знам ама няма начин!Аз съм 10 клас и в 8 клас Химията се ядва, ако знаеш що за чудо е в 9 радвам се, че тая година учим по 1 час седмично Химия,а най - хубавото е, че я уча за последна година иначе къде учиш?LiSicHkA написа:Ама само дет на мен въобще не ми се учи.. а и по химия.. ужас ..style2move написа:както вика павката извади най важното и тфа е на кой му се учи
на нас срочна няма да ни пишат, щото учим по 1 час седмичноLiSicHkA написа:Браво.. Аз ся съм за 3 трябва в четвъртък кат ме изпитат поне 4 или 5 да изкарамstyle2move написа:аз по химия сум за 4 за срока
Къде мислиш да ходиш?Ако искаш ела в строителнияLiSicHkA написа:Pavkata92 уча в спасов.. (цветан спасов)
Мне Мисля в туризма или езиковатаPavkata92 написа:Къде мислиш да ходиш?Ако искаш ела в строителнияLiSicHkA написа:Pavkata92 уча в спасов.. (цветан спасов)
8ми съмbboy написа:Да 8ми клас съм =]
аиде да не си 8 ми да си 7 се едно нз каде и в кои кл си
Иди на страница : 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите