Spodeli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spodeli

един форум ... за приятелството

You are not connected. Please login or register

относно диетите

5 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1относно диетите Empty относно диетите Нед Яну 11, 2009 7:17 pm

drakola

drakola
User
User

здравейте..от скоро започнах да чета форума с диетите и ми е много интересно..та значи и аз да кажа нещо Smile писна ми да съм на диета,направо е ужасно постоянно да следиш какво слагаш в устата си..просто се побърквам..знам,че и другото е лошо да ядеш като пролок,обаче понякога си мисля,защо трябваше да се ограничавам..сега,каквото и да хапна,ще ми се лепи..хляб не ям сигурно от години..и просто се питам направо се учудвам за какво го правя..не е възможно цял живот да се ограничаваш така Sad това живот ли еее?вие ядете ли?

2относно диетите Empty Re: относно диетите Чет Яну 15, 2009 11:00 pm

cureto

cureto
User
User

хахаха ако ме беше питала преди 3 месеца дали ям-щях да ти кажа "най-много 2 филий за целия ден и нищо друго", а сега ям каквото ми се яде и не ми личи прекалено.Днес примерно ядох 1 плик с бонбони,3 големи парчета пица и една филия.Така като го пиша ми се струва малко ама иначе аз преядох Laughing Laughing

3относно диетите Empty Re: относно диетите Пет Яну 16, 2009 1:27 pm

bboy4life

bboy4life
Moderator
Moderator

WoW цуре ти не си полюваш Very Happy сега се радвай че все още не ти личи но след време ще видиш,няма да можеш да си влезеш в дънките Very Happy

4относно диетите Empty Re: относно диетите Пет Яну 16, 2009 7:25 pm

style2move

style2move
Administrator
Administrator

аз ям нормално What a Face относно диетите 826903

http://style2move.bulboard.com

5относно диетите Empty Re: относно диетите Съб Яну 17, 2009 9:49 pm

Sandi`

Sandi`
User
User

Както казах преди , важен е балансът , за да се подобри метаболизмът , забелязал ли си , че бодибилдърите ядат по 5-8 пъти на ден ?!

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите