Spodeli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spodeli

един форум ... за приятелството

You are not connected. Please login or register

Искам да споделя просто...

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Искам да споделя просто... Empty Искам да споделя просто... Пон Яну 12, 2009 4:24 pm

Princeska

Princeska
User
User

Запознах се с моя фр в една игра и след това си менкохме скайповете и така изведнъш пламнаха някакви чуства.Той е от София,аз от провинцията.3 месеца след като си пишехме аз имах път към София и се видяхме,прекарахме си страхотно.И след това не сме се виждали,искаше да сме заедно на НГ обаче аз неможах да отида,защото родителите ми не ме пуснаха и така започнаха непрекъснатите ни караници.Първо той ми се цупеше,че небяхме заедно,но се оправихме,но връзката ни някак си не е същата,той се държи мн мн по-студе пишехме си и смс и си звъняхме,а сега ако аз не му пиша или звънна,той рядко да се сети.В момента отнова сме скарани,защото той си има семейни проблеми и вика че има нужда от човек до себе си,не от връзка от разстояние Sad Какво да направя за да го задържа до себе си,вече от 5 месеца сме заедно,как да спаяся връзката ни?

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите